ACTUAL

S-a deschis magazinul unde poti sa cumperi orice cu 1,5 lei

Un lant de magazine din Marea Britanie promite sa comercializeze cele mai ieftine alimente de pe piata. Magazinul face parte din conceptul EasyFoodStore, iar aici toate produsele comercializate, incepand cu alimentele de baza costa doar 25 pence, aproximativ 1,5 lei.

Datorita succesului sau extraordinar, magazinul a fost nevoit să suspende activitatea la sfarsitul saptamanii, după ce a rămas fără marfă.

Ideea apartine fondatorului companiei aeriene low-cost EasyJet. EasyFoostore va păstra același preț mic până la finalul lunii februarie, urmand ca de pe 1 martie prețurile sa creasca usor, produsele ramanand in continuare extrem de accesibile.

“Interesul consumatorilor a fost copleşitor. Ultimii clienţi (înainte de închiderea magazinului, miercuri, din lipsă de marfă – n.r.) au venit tocmai din Canterburry (aproximativ 100 de kilometri – n.r.). Am estimat că avem suficientă marfă pe inventar pentru două săptămâni, dar s-a vândut totul într-o zi şi jumătate”, a declaratpentru The Guardian purtătorul de cuvânt al EasyFoodstore, potrivit economica.net.

Magazinul funcționează sub sloganul”Fără mărci scumpe. Doar mâncare la preţuri oneste”.

Comments

comments