PARENTING

S-a dezbracat și și-a arătat trupul, după șase avorturi și patru sarcini! Iată mămici, de ce sunteți FRUMOASE. Pozele ei au ajuns VIRALE

Emily Frigo are patru copii minunați. Dar nașterile lor nu au fost deloce evenimente ușoare. În ultimii zece ani, mama a avut în tottal zece nașteri, șase dintre ele fiind pierdute, din păcate.

Motivul pentru care Emily a născut de zece ori vine dintr-o baătălie interioară pe acre femeia a decis s-o dea cu propriul ei corp. „Am pierdut atât de mult și am dat mereu vina pe corul meu pentru copiii care n-au supraviețuit la naștere”, a spus Emily pentru The Little Things.

Cu toate acestea, Emily a găsit puterea să meargă mai departe și să-și recapete încrederea în forțele proprii, uitându-se la cei patru copii ai săi care, în ciuda încercărilor grele au supraviețuit și au crescut mari.

Emily a vrut să demonstreze tutror că este foarte mândră de propriul său corp, postând pe Instagram o fotografie în care arată ce înseamnă să naști de zece ori și să suferi șase sarcini eșuate.

„M-am ras în cap, m-am ales cu cicatrici foarte urâte pe abdomen, sânii mi s-au lăsat, coapsele s-au dilatat. Însă nu societatea este cea care mă descrie pe mine, ci propriul meu eu”, a scris Emily pe Instagram, alături de o poză în care apare în fața oglinzii, arătându-și corpul așa cum arată el după atâtea nașteri.

Emily a mai spus că speră ca prin această fotografie să încurajeze și alte femei să își arate corpul după naștere/nașteri și să aibă mai multă încredere în ele și în felul cum arată.

Comments

comments