BIZAR

S-a rupt in doua masina! Asa ceva nu vezi decat in filme, dar e REAL! S-a intamplat in SUA- VIDEO

Imagini incredibile pe o autostradă din America, unde o șoferiță, care a refuzat să oprească la semnalele poliției, a ajuns să-și rupă mașina în două. După incident, toți s-au intrebat siderați, din ce era facută mașina?!

Un control în trafic, din cauză că mașina mergea pe banda de urgență, s-a transformat intr-un haos, pe o autostrada din SUA. Soferița, care conducea un Pontiac, a fost oprită de polițiști și a declarat că pasagera din dreapta nu se simțea bine și că o transporta la spital, potrivit Theautowire.com.

Cu toate acestea pasagera care, aparent, avea nevoie de ajutor, stătea pe bancheta din spate, fumând o țigară și vorbind la telefon, potrivit aceleași surse.

Cand i s-au cerut actele mașinii, șoferița a declarat că nu e mașina ei, ci a unui prieten și că nu deține niciun act pentru ea.

După ce i-a scos pe ambii suspecți din mașină, polițistul a început să efectueze o percheziție, deoarece a simțit un miros puternic de marijuana în interior. Astfel a găsit accesorii pentru droguri în poșeta femeii și a recuperat o geantă din interior de care femeia părea foarte îngrijorată.

Soferița începe să povestească despre fratele ei, care avea o armă în mașină și despre sora ei, care ar putea avea și ea ceva înăuntru.

Sărind pe scaunul șoferului, femeia pleacă în grabă, aproape târându-l pe polițist. Acesta reușește să o urmărească, dar nu a trebuit să facă nimic, deoarece femeia a ieșit în decor, lovind un camion, la câteva sute de metri distanță, astfel reușind să rupă Pontiacul în două.

Ulterior s-a dovedit că femeia avea un mandat de arestare din Illinois, motiv pentru care probabil a încercat să fugă. Mașina, care a ajuns să fie ruptă în două bucăți, n-a avut nicio vină.


Comments

comments