INTERNATIONAL

S-a trezit din senin cu niste GAURI INGROZITOARE in picioare! Este SOCANT ce a patit acest fotomodel. Era cea mai HOT brazilianca – GALERIE FOTO

Apasa next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

O tânără din Brazilia, în vârstă de 27 de ani a trecut prin momente groaznice din cauză că și-a dorit cu orice preț să fie frumoasă.

Andressa Urach este vedetă în Brazilia și fotomodel. Femeia a venit în direct la o emisiune pentru a dezvălui problemele pe care le are din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut.

CITESTE SI >>>

POVESTE ADEVĂRATĂ! A bătut-o până a băgat-o în comă, apoi a aşezat-o pe canapea. Un selfie a salvat-o de la moarte – FOTO

Insarcinata, dar parasita de sot si cu datorii uriase la banca, femeia a gasit ceva socant in cuptor

Au dezgropat o gravidă ce fusese înmormântată în urmă cu mulţi ani. Şoc! Născuse în coşciug

La doar câteva săptămâni, modelul a fost dus de urgență la o clinică, unde a stat internată o lună din cauza unor implanturi făcute în picioare.

Medicii i-au spus că riscă să-și piardă un picior, deoarece soluția injectată a putrezit. Într-un final, doctorii i-au scos implanturile respective, lăsând-o cu niște găuri îngrozitoare.

După operațiile suferite la picior, femeia a ajuns din nou la spital, de data aceasta din cauza unor probleme cu implanturile din posterior.

„Sufăr mult, dar Dumnezeu e cu mine. E vina mea, vanitatea m-a făcut să-mi depășesc limitele corpului”.

Andressa și-a făcut mai multe oprații, printre care o operație la nas, la față, și-a redus maxilarul, și-a mărit sânii, și-a făcut liposucție și și-a modificat organul intim.

Din cauza infecției puternice, fotomodelul brazilian a făcut septicemie și a fost la unpas de a muri.

Acum, femeia și-a învățat lecția i a postat povestea sa dramatică pe Facebook, ca toată lumea să o citească și se ferească de operațiile estetice.

Comments

comments