Sanatate

S-a descoperit ACUM! Ce se intampla cu SUFLETUL unui om, dupa moarte. Este FASCINANT, o descoperire care ar putea REVOLUTIONA LUMEA

Unii oameni consideră conștiința umană ca fiind un fel de program, care rulează cu ajutorul unui calculator cuantic. Acest lucru este similar cu un computer biologic. Acest lucru înseamnă că atunci când o persoană moare, sufletul nu dispare ci se întoarce.

Doi oameni de știință au o teorie incredibilă, potrivit căreia sufletul uman este păstrat în celulele microtubulare ale creierului, chiar și după moartea oamenilor.

CITESTE SI >>>

IMAGINI TERIFIANTE! Iata cum SUFLETUL unei femei decedate paraseste trupul

Un savant rus a fotografiat SUFLETUL in timp ce paraseste corpul! DEZVALUIRI ULUITOARE

Teoria spune că după moartea pacientului,informațiile care sunt stocatre în acele celule pierd din starea cuantică în care se află, însă păstrează informațiile din interiorul lor, chiar daca celelalte celule ale organismului mor.

Această teorie despre suflet a fost subliniată în „The Wormhole”, un documentar despre știință. În acest documentare, dr. Hameroff spune că, dacă sângele nu mai curge și inima nu mai bate, celulele microtubulare ar putea pierde starea cuantică. Este foarte important să ne dăm seama că această informație cuantică a nu este distrusă, ci se va disipa și va fi distribuită în univers.

Prin urmare, dacă pacientul va fi reînviat, această informație ar putea reveni în celulele creierului. Astfel se explică experiențele pe care le au unii oameni care intră în moarte clinică și apoi sunt readuși la viață.

Pe de altă parte, dacă pacientul nu este readus la viață, informația disipată poate să rămână în afara corpului.

Potrivit dr. Hameroff, sufletul uman depășește simpla „interacțiune” a neuronilor în creier. În plus, teoria susține că aceste așa-numite suflete ar fi existat de la începutul timpului.

Mai multe despre aceasta teorie fascinanta, pe OshoNews.ro

Comments

comments