PARENTING

Sacrificiul IMENS al unei mame, dupa unui GROAZNIC accident: A refuzat calmantele pentru a-si alapta micuta

O poveste emoționantă despre o femeie din Noua Zeelandă, demonstrează încă o dată că instinctul de mamă este unul dintre cele mai puternice lucruri care acționează asupra speciei umane.

Danni Bett a ajuns la spital cu răni deosebit de grave, după ce a fost implicată într-un accident rutier. In mașină se afla și fiica ei de doar 2 luni, care a supraviețuit ca prin minune, scrie DailyMail.co.uk.

CITESTE SI >>>

Rezultatele ecografiei facute unui bebelus al carei mama FUMEAZA sunt TULBURATOARE

Acest copil A MURIT la o ora dupa ce a inotat in aceasta piscina! Motivul ar trebui sa-l cunoasca toti parintii

Aceasta mama nu cunostea cauzele bolii bebelusului pana a descoperit asta! Poate exista in orice casa

Impactul terifiant, rezultat în urma ciocnirii cu o balustradă de metal a trimis-o pe Danni direct la Terapie Intensivă, acolo unde i s-a pus o proteză pentru gât.

Când medicii au încercat însă să îi administreze clamante pentru ameliorarea durerilor, femeia a refuzat, spunând că vrea s-o hrănească la sân pe micuța ei, Indi, de care era mai preocupată decât de starea ei de sănătate.

Din fericire, la momentul impactului Indi dormea în scăunelul ei și nu prea a realizat ce se întâmplă. Când medicii au ajuns la locul accidentului, Danni a început să țipe spunându-le că fetița ei a rămas în mașină, ignorând leziunile pe care le avea ea și probabil durerile îngrozitoare pe care le simțea.

La Terapie Intensivă, Danni a refuzat timp de 4 ore să ia calmante și să efectueze o radiografie, în ciuda durerilor pe care le simțea la unul dintre șolduri. Medicii bănuiau o eventuală fractură, însă nu au putut face nimic, până când asistentele au convins-o pe Danni să o lase pe micuța Indi în grija lor pentru a o hrăni cu un biberon.

O poveste extraordinară de viață care arată încă o dată forța extraordinară a unei mame de a-și iubi copilul.

Distribuiti dacă v-a plăcut!

Comments

comments