INTERNATIONAL

SANDAL MONSTRU! Importanta companie, ACUZATA ca a vandut timp de 10 ani APA DE LA ROBINET drept apa de izvor! Ati baut si voi asa ceva?!

Compania Nestle este acuzată că a vândut, sub tutela produsului Poland Spring, apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, în ultimii 10 ani, având în vedere că izvorul din care compania susţine că a îmbuteliat apa ar fi secat cu 50 de ani în urmă.

 

Apa Poland Spring este „o fraudă colosală, promovată împotriva consumatorilor americani”, potrivit unui proces iniţiat săptămâna aceasta, informează zf.ro.

CITESTE SI >>>

WOW! O jurnalista i-a aratat sanii primarului, in toata splendoarea lor, in timpul interviului! Reactia acestuia – VIDEO

Cum isi lasa puscariasii iubitele GRAVIDE. Metoda pixului….

S-a trezit din senin cu niste GAURI INGROZITOARE in picioare! Este SOCANT ce a patit acest fotomodel. Era cea mai HOT brazilianca – GALERIE FOTO

 
 

 

Procesul iniţiat în Connecticut, acuză că presupusa „100% apă naturală de izvor”, aşa cum scrie pe eticheta Poland Spring, este de fapt apă de la robinet care nu îndeplineşte definiţiile federale.

Comments

comments