BIZAR

Scandal monstru la scoala. Profa transgender cu sanii imensi, amenintata cu concedierea. „De ce preda ciudatenia asta”

O profesoara, presupusa transgender, de la o scoala din Ontario, Canada, este subiectul unui scandal monstru, din cauza ca are sanii imensi. Profesoara a fost transferata de la o alta scoala din cauza aceluiasi lucru.

Kayla Lemieux a obținut un nou loc de muncă la Scoala Secundară Nora Frances Henderson din Ontario, după ce a fost data afara de la o alta scoala, din cauza ca pe internet au aparut imagini cu ea imbracata in bluze stramte, care ii acentuau sanii imensi.

Kayla a ajuns la catedra de la scoala Nora Frances Henderson, unde parintii s-au declarat oripilati de aspectul ei. „De ce permiteti unei asemenea ciudatenii sa predea copiilor nostri. Sa va fie rusine”, a comentat un parinte revoltat, potrivit Dailymail.

Profesoara se apara si sustine ca sanii ei sunt asa de mari din cauza unei conditii medicale, gigantomastie, provenita din sensibilitatea sa hormonala la estrogen. „Diagnosticul a fost pus in urma unei discutii avute cu doctorul meu”, a precizat Kayla.

Incapabilă să prezinte insa o notă sau o scrisoare cu constatările medicului, care să-i susțină afirmațiile, Lemieux a spus că este jignitor să fie întrebată despre problema sa.

„Nu cred că femeile, în general, au un diagnostic oficial al mărimii sânilor lor. De asemenea, eu personal consider că mărimea sânilor este irelevantă”, precizeaza profesoara.

Cat despre faptul ca si-ar fi facut operatie de schimbare de sex, Kayla evita raspunsul.

Mai multe imagini facute de elevi au aparut pe internet, desi acestia ar fi fost amenintati ca nu au voie sa faca fotografii cu niciun cadru didactic al scolii, daca nu obtin consimtamantul acestuia. In imagini, profa cu sanii imensi apare predand la catedra si in laborator. Una dintre fotografii, efectuata in 2022, o infatiseaza la plaja, cu aceeasi sani imensi.

Vezi mai jos galeria foto. Sursa: Dailymail

Pe de alta parte, un vecin a dezvăluit că Lemieux a fost adesea văzută îmbrăcată ca un bărbat, fara peruca si machiaj si fara sanii gigantici, prezentand chiar imagini in acest sens. Profesoara a negat insa ca in fotografii ar fi ea.

„Mă consider o persoana privata”, a spus Lemieux. „Nu am fost nevoita nicioadata să dezvălui detalii personale despre mine in presa si nu am vrut niciodată să primesc atenție’, a precizat profesoara.

Intr-un videoclip postat pe internet, profesoara cu sani imensi apare intr-un laborator al scolii, in timp ce taie un lemn.

[fvplayer id=”6″]

Comments

comments