Scapa de mirosul neplacut din zona intima pentru totdeauna cu aceste trucuri simple

Fiecare femeie are miros vaginal caracteristic, care este normal. Fiecare vagin miroase diferit, iar mirosul depinde de diverși factori, inclusiv de igiena personală, dietă, și hainele pe care le poartă. Cu toate acestea, în cazul unei infecții bacteriene sau fungice, mirosul devine mai puternic.

Acest lucru apare, de obicei, din cauza unei igiene deficitare sau a bolilor cu transmitere sexuală. Mirosul este însoțit frecvent de alte simptome, inclusiv roșeata, iritație și mâncărime.

CITESTE SI >>>

Ce se intampla daca nu ne schimbam zilnic lenjeria intima

Motive SOCANTE pentru care ar trebui sa nu-ti epilezi PARUL PUBIAN

Semne care arata ca aveti un vagin bolnav! Iata ce puteti face pentru a-l mentine sanatos

Vă prezentăm mai jos câteva metode eficiente de a scăpa de mirosul neplăcut din zona intimă

Consumați oțet de mere. Este aseptic și poate să lupte împotriva infecțiilor care ar putea să apară în zona intimă. Îl puteți folosi în salate sau puteți să faceți baie cu el.

O altă modalitate de a scăpa de miros urât este să puneți în timpul băii niște bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul neutralizează perfect mirosurile.

Pentru a menține zona intimă ferită de infecții și de miros neplăcut, ar trebui să consumați probiotice. Acestea sunt mici microorganisme care se găsesc în mai multe alimente și au rolul de a preveni infecțiile cauzate de bacterii și menține pH din zona intimă. Alimentele care conțin cantități mari de probiotice sunt iaurturile, laptele de soia, varza murată, etc.

Deși pare incredibil o altă modlaitate de a ține la distanță mirosul neplăcut este consumul ridicat de usturoi. Usturoiul este anti-microbial și împiedică infecțiile.

Pentru a păstra vaginul proaspăt și lipsit de infecții, aveți grijă să consumați mereu fructe proaspete, cum ar fi merele. Fructele au rolul de asigura o mai bună circulație a sângelui

Bineințeles, la toate acestea contribuie și o igienă corespunzătoare! Însă aveți în vedere produsele naturale la spălarea zonei intime și evitați folosirea de săpunuri sau alte cosmetice care poate usca pielea delicată.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger