Sanatate

Scapa de parul de la subrat in doar 2 minute cu aceste metode naturale

Cu toții urâm părul de la subsuoară și mirosul de transpirație care se formează din cauza lui. De asemenea, nu ne plac petele galbene de la subraț pe cămășile albe.

Pentru unii dintre voi este foarte dificil să eliminați părul de la subțioară, și în plus poate fi timp piedut degeaba dacă el crește la loc foarte repede.

CITESTE SI >>>

INCREDIBIL! Cum sa scapam definitiv de parul nedorit fara ceara sau lama de ras

Scapa de parul nedorit de pe corp pentru totdeauna cu doar doua ingrediente din casa

Motive SOCANTE pentru care ar trebui sa nu-ti epilezi PARUL PUBIAN

În acest articol vă vom prezenta o metodă naturală pentru îndepăratrea părului de la subraț, fără să mergeți la salon, să vă epilați cu ceară sau să folosiți periculoasa lamă.

Acest tratament de acasă vă va calma pielea în mod natural și asigura o piele netedă și sănătoasă. Ingredientele de care ai nevoie sunt pline de vitamine, minerale și antioxidanți.

Oamenii nu iau suficient în serios apărarea axilelelor, dar ar trebui, pentru că pielea sensibilă de aici poate fi foarte ușor afectată și pot apărea inflamații nedorite.

Totodată, tot ce se aplica pe piele devine ușor de absorbit în fluxul sanguin.

In Orientul Mijlociu, femeile au folosit acest tratament și alte metode de epilare cu ceară pe bază de zahăr timp de secole.

1.Lămâie și Zahăr

Amestecați două linguri de lamaie și o lingură rasă de zahăr și creați o pastă. Apoi, aplicați pe subraț pe direcția de creștere a părului, apoi spălați cu o cârpă curată umedă. Repetați această procedur de cel puțin două ori pe săptămâna. Parul va eliminat în timp timpul.

2.Ou și făină de porumb

Adăugați albușul unui ou și jumătate de lingură de făină de porumb. Aplicați pasta pe axile, iar când aceasta se usucă spălați cu apă călduță.

3.Lapte și turmeric

Amestecați puțin turmeric cu două linguri de lapte și aplicați la subraț. După câteva minute clătiți.

Acestea sunt doar câteva dintre metodele care vă vor ajuta să scăpați de părul de la subraț în mod natural. procesul însă nu se va face ca atunci  când acesta este liminat cu lama de ras sau ceara. Dar este mult mai sigur și nedureros.

Distribuiti si voi daca vi s-a părut că articolul este interesant!

Comments

comments