Tips&Tricks

Scapa de parul nedorit de pe corp pentru totdeauna cu doar doua ingrediente din casa

Scapa de parul nedorit de pe corp! Este o problema pe care oamenii moderni o au in zilele noatre! Dacă existența parului pe corp era, în trecut, simbolul masculinității, dar și a sănătății corporale, în vremurile noastre firele de păr de pe corp sunt inamicul public numărul unu, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Deci, cum sa raspundem eficient la intrebarea: cum sa scapam de必利勁
parul nedorit de pe corp fara sa folosim lama de ras
?

Te-ai săturat de părul nedorit de pe unele părți ale corpului și vrei doar să dispară? Ei bine, avem o reteta pentru tine, care te va ajuta să scapi de părul nedorit de pe corp.

CITESTE SI >>>

Si-a frecat unghiile cu bicarbonat de sodiu! Cateva ore mai tarziu, ceva SPECTACULOS s-a intamplat

A pus 3 lamai taiate pe noptiera unde doarme! Acest truc ITI VA SCHIMBA VIATA, fie ca iti vine sa crezi sau nu

Daca aveti aceste 2 gauri pe spate sunteti o persoana speciala! Iata de ce

Scapa de parul nedorit! Mască din gelatină pentru eliminarea părului de pe față

Acesta este unul dintre cele mai bune amestecuri pe care le poți face acasă când vine vorba sa scapi de parul nedorit de pe fata.

Ingrediente necesare pentru masca ce ne scapa de parul nedorit

1 lingură de gelatină

1 lingură și jumătate de lapte

1-2 picaturi de ulei esential de lavanda (opțional)

Indicatii pentru masca de gelatina pentru eliminarea parului nedorit:

Se amestecă ingredientele în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde. Atunci când se răcește puțin, se aplică pe piele cu un băț de lemn (se poate obține de la o înghețată). Așteptați câteva minute până când se usucă masca, apoi cojiți-o de pe față.

Masca de turmeric pentru eliminarea parului nedorit de pe fata

Turmericul a fost utilizat pentru tratarea bolilor de piele timp de secole, în India. Când este amestecat cu apă, lapte sau iaurt, curcuma (substanța activă din turmeric) îndepartează părul și previne recreștere lui. De asemenea, are proprietati anti-bacteriene si anti-inflamatorii care mențin pielea curată și sănătoasă.

Ingrediente necesare:

  • tumeric
  • Lapte

Indicatii pentru masca de turmeric:

Se amestecă un praf de turmeric cu lapte (la o cană de lapte un sfert de cană de turmeric) până când obțineți o pastă groasă.

Se întinde pasta pe piele, în aceeași direcție în care crește părul și se lasă să se usuce. Folosiți o cârpă uscată pentru a vă freca pielea printr-o mișcare circulară, apoi îndepărtați pasta.

Se repetă tratamentul la fiecare câteva zile, sau imediat când veți observa creșterea părului.

Scapa de parul nedorit de pe fata! Acestea sunt doar cateva trucuri eficiente care va ajuta sa eliminati parul nedorit de pa fata fara sa va folositi de lama de ras care poate sa va provoace iritatii substantiale si cresterea excesiva a parului!

Comments

comments