Tips&Tricks

Scapa de parul nedorit de pe fata pentru totdeauna cu acest amestec natural facut in casa

Scapa de parul nedorit de pe fata pentru totdeauna folosind o reteta simpla! Parul facial este o mare problemă pentru multe femei. Există mai multe tratamente cosmetice care costă o mică avere, dar dincolo de partea financiară pot avea și efecte secundare.

Prin urmare, vă vom oferi în acest articol câteva rețete prin care putem în mod eficient scăpa de părul nedorit de pe fată.

CITESTE SI >>>

Daca ai o alunita in unul dintre aceste 7 locuri ale corpului, uite ce inseamna! Vei fi surprins

Amesteca aceste 2 ingrediente si uite ce se intampla cu pielea ta dupa doar cateva minute

A consumat o lingura cu doua ingrediente care se gasesc in orice bucatarie. Rezultatele i-au lasat masca

Toate ingredientele necesare de care aveți nevoie se găsesc în bucătărie și amestecul obținut poate fi, de asemenea, utilizat pentru înălbirea pielii.

RETETA 1 pentru a scapa de parul nedorit de pe fata:

Ingrediente:

– suc de lămâie
– făină
– Miere
– apă

Mod de preparare: Intr-un bol, se amestecă o linguriță de suc de lamaie proaspat stors, doua lingurițe de făină și o linguriță de miere, toate ingredientele se amestecă bine. Apoi, se adaugă puțină apă și se amestecă până când veți obține o pastă groasă și lipicioasă.

Aplicare: Aplicați amestecul rezultat uniform pe fața , așteptați 5 minute, apoi clătiți cu apă rece. Aplicarea regulată a acestui amestec vă poate scapă de părul nedorit, iar pielea va fi moale și mătăsoasă.

RETETA 2 pentru a scapa de parul nedorit de pe fata

Ingrediente:

– semințe de muștar
– semințe de pepene galben
– apă

Mod de preparare: Intr-un bol puneți 3 lingurițe de semințe de muștar prăjite, 2 lingurițe de semințe de pepene galben și apă până când veți obține o pastă groasă și lipicioasă.

Aplicare: Aplicați amestecul pe față cu degetele, și se lăsați să se usuce. Clătiți apoi cu apă și repetați masca zilnic până când eliminați tot părul nedorit.

RETETA 3 pentru a scapa de parul nedorit de pe fata:

Ingrediente:

– făină
– curcumă
– suc de lămâie

Mod de preparare:

Intr-un castron puneți o lingura de făină, 1/4 linguriță de turmeric, si adaugați sucul de lămâie până când se obține o pastă groasă.

Aplicare: Se aplica amestecul pe față și gât, lasați-o să se usuce și după 15 minute, clatiți cu apă călduță.

Dupa câteva aplicări, acest amestec va îndepărta părul de pe față, iar pielea va fi moale și matasoasa.

Puteți urmări și clipul de mai jos pentru avă face o idee despre cum să eliminați părul nedorit de pa față. Nu uitați să distribuiți articolul dacă vi s-a părut interesant

Comments

comments