Schimbarea pe care toata lumea o astepta. Ce buton vrea Facebook sa implementeze?

Daca un prieten din lista noastra de Facebook distribuie pe contul sau un eveniment trist din viata lui, suntem pusi intr-o situatie ciudata. Daca dam Like, se poate interpreta ca ne bucuram de nefericirea sa.

Acum insa, in sfarsit, dupa ani de cereri din partea utilizatorilor, Facebook a decis in sfarsit sa faca ceva in acest sens.

Potrivit CNBC, Mark Zuckerberg a dezvaluit ca lucreaza la o schimbare care va multumi foarte multi utilizatori ai retelei de socializare: in cadrul unei sesiuni de intrebari, Zuckerberg a spus: „Oamenii m-au intrebat de mult timp daca Facebook va avea si buton de <<Dislike>>, iar astazi este o zi speciala, pentru ca avem ocazia sa spunem ca lucram la un astfel de buton si suntem foarte aproape sa-l punem in aplicare si sa-l testam”

——————–

CITESTE SI >>>

STUDIU: Cum sunt vazute femeile care posteaza fotografii INDECENTE pe Facebook

Mesajul care a revoltat tot internetul. nu este din Vaslui, dar s-a pozat provocator si a scris asta pe Facebook

Faci asta si afli cine te-a sters de pe Facebook

——————

Dar nu va fi chiar un buton „Dislike”. Butonul va ajuta mai degraba utilizatorii sa-si exprime empatia fata de prieteni. „Nu fiecare moment din viata noastra este unul bun. Daca distribui un mesaj pentru a marca un eveniment trist din viata ta, cum ar fi trecerea in nefiinta a unui membru al familiei tale, probabil ca nu ar fi potrivit sa primesti like-uri la aceasta postare. In acest sens, cred ca este important sa le oferim oamenilor mai multe optiuni decat like-ul”, a punctat Zuckerberg.

Butonul care va fi implementat ar putea fi interpertat ca un fel de imbratisare pe care o transmiti celuilalt pentru a-l consola, mai noteaza CNBC.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger