Revista presei

Se anunta APOCALIPSA pe internet! ZECI DE MILIOANE de conturi au fost deja SUSPENDATE. Vezi daca esti vizat

Una dintre cele mai importante rețele de socializare din lume a anunțat că a suspendat peste 70 de milioane de conturi, care sunt suspecte că propagă informații false.

Twitter a lansat o amplă acțiune împotriva activitățiloe rău intenționate, hotărând să închidă zeci de milioane de conturi.

Nivelul suspendărilor este, în medie, de peste un milion pe zi, iar punctul culminant a fost atins la mijlocul lunii mai, când rețeaua a suspendat peste 13 milioane de conturi, anunță Washington Post.

Acțiunea vine, după ce rețelele de socializare au luat măsuri extrem de dure privind publicitatea politică, pe fondul acuzațiilor privind „laxismul” cu care acestea tolerează informațiile false din timpul campaniei electorale din 2016.

Twitter a anunțat introducerea unor noi reguli pentru cei care postează anunţurile politice, aceștia fiind obligați să furnizeze documente autentificate prin care să poată atesta că se află, cu adevărat, în SUA. 

În contextul în care în noiembrie vor avea loc alegeri la jumătate de mandat pentru Congres, candidaţii vor trebui la rândul lor clar identificaţi ca atare pe contul lor.

Comments

comments