INTERNATIONAL

Se pregatea de poza perfecta, cand iubitul ei a observat ceva SOCANT! Ce se intampla cu corpul tinerei

Meagan Barnard, o tânără frumoasă din SUA descopera acum mai bine de 6 ani că suferă d eo boală incurabilă, care ăi va schimba radical viața.

Cu toate că vestea venea la o vârstă la care tinerii nu sunt obișnuiți cu astfel de drame, 15 ani, Megan a descoperit cumva acea voință nesperată de a merge mai departe și de a transforma orice dezavantaj din viața ei într-un succes.

CITESTE SI >>>

A mers la doctor cu dureri INGROZITOARE! Medicii, in stare de SOC cand au vazut ce avea femeia in stomac

Politistii au pus o umbrela pe aceasta masina de la sectie! Motivul te va emotiona pana la lacrimi

S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex cu sotul ei a avut un SOC! Ce s-a intamplat in noaptea nuntii

Megan a fost diangnosticată la vârsta de 15 ani cu Lymfedema, o afecțiune rară care determină creșterea inegală a unei părți a corpului față de celelalte, în cazul lui Meagan, a piciorului drept.

Când a aflat că boala ei era incurabilă, a înțeles că viața ei se va schimba din acel moment și va trebui să renunțe la costume de baie sau fuste scurte.

Apoi, tânăra a devenit tot mai puternică, înțelegând că blazarea nu o va ajuta deloc. Meagan a înțeles că, chiar dacă are un handicap, este specială față de ceilalți oameni.

Acesta a fost și motivul pentru care s-a zbătut să devină model, în ciuda piciorului său drept supra-dimensionat.

Între timp, tânăra a împlinit 24 de ani și a devenit un etalon pentru toate femeile care nu au încredere în propia lor putere de a învinge și de a depăși orice obstacol.

 
 
Foto: WittyFeed.com

Comments

comments