INTERNATIONAL

Secretul MURDAR al Phenian-ului! Ce s-a descoperit în corpul unui soldat care a TRADAT sistemul. S-ar putea ca toata populatia sa aiba asa ceva in organism

Noi descoperiri terifiante ies la iveală despre modul în care dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un își terorizează populația, după ce un fost soldat al regimului de la Phenian a fost salvat de paramedicii sud-coreeni la graniță.

Bărbatul încerca să treacă granița fraudulos, când a fost împușcat de forțele de ordine nord-coreene. Grănicerii din Coreea de Sud s-au grăbit să-l salveze și l-au dus la spital.

Dar surpriza nu a fost rănile suferite de gloanțele care i-au lovit trupul ci ceea ce au descoperit medicii în organismul fugarului.

Bărbatul era infestat cu un număr considerabil de viermi care sălășluiau în organism, unul măsurând 27 de centimetri, scrie publicația britanică Daily Star.

Descoperirea arată igiena precară și alimentația de proastă calitate pe care nord-coreenii o au sub regimul dictatorului Kim Jong-un.

„În cariera mea de 20 de ani nu am mai văzut așa ceva decât în manuale”, a declarat medicul care i-a efectuat fostului soldat mai multe operații pentru a-i salva viața.

Se presupune că administrația de la Pehian folosește fecale umane ca fertilizatori, astfel se explică și prezența viermilor în sistemul digestiv al bărbatului.

„Printre paraziți am găsit și un vierme care nu a mai fost descoperit până acum în Coreea și care creează complicații foarte mari în organism”

Semnele de întrebare și îngrijorările sunt cu atât mai mari cu cât bărbatul rănit a fost soldat în armata nord-coreeană, ceea ce se presupune că avea parte de o condiție socială mai bună decât alți cetățeni din țară.

Un profesor de la Universitatea Națională din Seul spune că deși nu sunt destule dovezi referitoare la condițiile de sănătate din Coreea de Nord, medicii sunt de acord cu faptul că infestarea cu paraziții nu este o problemă nouă în Coreea de Nord.

Paradoxal, fostul soldat a primit asigurări din partea autorităților că îl vor lăsa să treacă granița, însă în momentul în care acesta a vrut să ajungă în Coreea de Sud a fost împușcat de grăniceri.

Comments

comments