ACTUAL

Sex la facultate contra examene? Profesorul, surprins in timp ce atenta la o studenta

Primeau bani sau solicitau favoruri sexuale! Acestea sunt faptele de care sunt acuzati mai multi profesori de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Resita. Acestia au ajuns in atentia procurorilor Parchetului General, potrivit click.ro.

 

Anchetatorii au facut joi (6 august) perchezitii la Universitatea din Resita si au descoperit ca unii studenti promovau examenele fara sa se prezinte, datele de sustinere a acestora erau in alte zile decat in cele stabilite, iar lucrarile erau copiate si primeau calificative maxime.

Prodecanul de la Facultatea de Stiinte Sociale a cazut „victima” unei studente sub acoperire, care a participat la ancheta. Profesorul s-a indragostit de ea si i-a facut avansuri de natura sexuala.

 

„Lasa-ma sa te ating! Lasa-ma sa te ating si sa te sarut si am plecat! Nu pot, deci nu mai is bun de nimic, daca nu ma lasi sa te sarut!”, i-a spus prodecanul „studentei”, conform stenogramelor publicate de Adevarul.

 

„Esti nebuna? N-am putut sa fac azi nimic pana nu te-am vazut acolo, dupa aia am stiut ca esti tu, ca esti in Resita. Pai nu te-am sunat io primul, ce ai?”, a continuat el.

 

Dupa mai multe discutii, prodecanul si „studenta” s-au inteles la „sapte pupici pe obraz” pentru promovarea a sapte examene.

 

Universitatea din Resita este condusa rectorul Doina Frunzaverde, sotia politicianului Sorin Frunzaverde.

Comments

comments