Tips&Tricks

De ce este bine sa facem SEX dimineata

Sexul de dimineata este cel mai bun mod de a-ti incepe ziua! Iata cateva motive pentru care ar trebui sa-l experimentezi la inceputul zilei!

Chiar dacă dimineața te grăbești să ajungi cât mai repede la birou și îți rămâne prea puțin timp la dispoziție pentru relaxare, experții spun că o partidă de sex este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla.

Pe lângă faptul că aduce beneficii relației de cuplu, sexul de dimineață este foarte benefic și pentru fiecare individ în parte aducând numeroase efecte pozitive asupra organismului, după cum precizează publicația americană bustle.com.

Sex de dimineata! Iata de ce este bine sa incepem ziua cu o partida de amor

–––––––––

CITESTE SI >>>

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

–––––-

Bustle.com a făcut o listă cu beneficiile pe care le are sexul de dimineata:

  1. Sexul de dimineață îți îmbunătățește starea de spirit prin eliminarea unui hormon esențial fericirii- exitocina, care este eliberat în organism.
  2. Sexul de dimineață diminuează nivelul de stres al individului. Odată consumat actul în sine, crește nivelul de dopamină, endorfine și oxitocină din organism. Acestea u rolul de  areduce strsul și de a induce o stare de bine.
  3. Sexul de dimineață poate fi văzut ca și un exercițiu fizic și are rolul să-ți dea energia necesară de a începe ziua în forță. Sexul este cea mai plăcută modalitatea de a-ți pune sângele în mișcare.
  4. Sexul de dimineață întărește organismul și sistemul imunitar, după cum arată un studiu efectuat în 2009. Astfel, rezultatele arată că persoanele care fac sex regulat, de cel puțin două ori pe săptămână au un sistem imunitar mai puternic, întrucât în timpul sexului, organismul eliberează anticorpi necesari pentru combaterea diferitelor boli.
  5. Sexul de dimineață te întinerește. Un alt studiu arată că cei care fac sex regulat, arată cu până la 10 ani mai tineri.

Comments

comments