INTERNATIONAL

SFASIERTOR! Ultimele dorinte ale unui baietel de 11 ani, BOLNAV DE CANCER, care a decis sa renunte sa mai lupte cu boala!

La doar 11 ani, Reece Puddington sufera de cancer la ficat, insa nu a renuntat nicio clipa in ultimii 6 ani sa lupte cu boala sa. Din pacate, tratamentul indelungat l-a epuizat atat psihic cat si fizic.

Micutul a fost diagnosticat cu cancer in urma cu 6 ani, cand impreuna cu mama sa a decis sa porneasca la drum cu stoicism si sa lupte cu boala in speranta ca va putea s-o elimine. La 6 ani distanta, baiatul a trebuit sa aleaga daca va continua tratamentul sau il va opri si va astepta linistit sa moara.

„Pot să optez pentru un nou tratament, dar asta înseamnă să merg tot timpul la spital şi să mă confrunt cu tot felul de efecte secundare, dar acest tratament ar putea să-mi prelungească viaţa. A doua variantă ar fi să nu fac nimic, să stau acasă şi să las natura să-şi urmeze cursul, ceea ce înseamnă că aş muri mai devreme decât dacă aş lua un tratament. Mama mea a sperat în ultimii şase ani că va avea curajul să recunoască că s-a sfârşit. Mama m-a lăsat să aleg şi mă lasă să plec”, a scris Reece pe Facebook.

Reece a decis sa intrerupa tratamentul care l-a tinut pe linia de plutire in ultimii 6 ani si a decis sa isi accepte soarta cu demnitate.

Baiatul si-a intocmit si o lista cu ultimele sale dorinte, printre care aceea de a-l intalni cpe Johny Depp si de a vizita o casa de hobbiti din Africa de Sud. Datorita unei campanii umanitare, o parte din dorintele lui Reece au fost deja indeplinite.

 

Din pacate, baietelul s-a stins in bratele celor dragi, in propria casa. Moartea sa a fost insa una linistita, iar baiatelul a reusit in urma unor campanii umanitare sa stranga de la diversi sponsori peste 20.000 de euro fonduri pentru cei care lupta impotriva neuroblastomului, forma de cancer de care a suferit. Cu ajutorul lui, a fost construit si un bazin de inot cu apa sarata, special pentru copiii cu probleme de sanatate, bani pe care i-a obtinut tot din donatii!

Comments

comments