BIZAR

SFERELE GIGANT care AU SOCAT LUMEA!!! Nimeni nu stie cum au fost create, desi s-au descoperit acum 70 de ani

Sferele gigantice din piatra descoperite in Costa Rica raman inca o enigma pentru cercetatori, desi au fost descoperite acum 70 de ani.

In anul 1940, angajatii unei companii au gasit in timp ce cautau locuri propice pentru cultivarea bananierilor o multime de sfere din piatra de dimensiuni diferite.

CITESTE SI >>>

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Ce se intampla cu corpul uman can se afla in moarte clinica

Drama din spatele celor mai frumosi ochi din lume! Aflaƒ povestea TRISTĂ a fetitei cu OCHII de DIAMANT

INCREDIBIL! Prima OPERATIE PE CREIER facuta pe un pacient CONSTIENT transmisa LIVE pe internet

Important este ca sferele erau perfect slefuite si proveneau dintr-o roca formata din magma vulcanica. Sferele din Costa Rica difera ca dimensiuni, cea mai mare cantarind 16 tone iar cea mai mica fiind de dimensiunile unei mingi de baschet.

Desi exista mai multe ipoteze cu privire la aceste sfere gigant din Costa Rica, niciuna dintre ele nu a fost confirmata de specialisti.

Mai misterios de-atat este faptul ca materialele din care sunt facute sferele gigant, granodiorit si conquina, nu se gasesc in Costa Rica, motiv pentru care oamenii de stiinta cred ca ele au fost aduse aici dupa ce au fost create.

Daca unii sustin ca sferele au fost sculptate cu cutitul, iar altii spun ca au fost incinse in foc si stinse in apa, alte voci spun ca ele au fost aduse in Costa Rica de extraterestri

Comments

comments