Tips&Tricks

Si-a infasurat coapsele in folie alimentara si a mers la culcare! Cand s-a trezit? INCREDIBIL

Ați încercat acest truc uimitor? Deși sună incredibil, pierderea în greutate peste noapte este posibilă, dacă ar fi să ne luăm după spusele celor care susțin eficiența acestui truc. Metoda, care este din ce în ce mai întâlnită, implică înfășurarea zonelor cu probleme în folie alimentară. Rezultatele sunt incredibile.

Nicole Skyes, un fotomodel american a fost destul de sceptică la început, dar a decis să testeze acest truc popular pentru frumusete.

CITESTE SI >>>

Doar 3 ingrediente vor elimina pentru totdeauna celulita de pe coapse si fese

Cum sa ne decoloram parul in mod NATURAL fara sa folosim vopsea de par

Amestecul care topeste INSTANT grasimea de pe burta! Consumat in fiecare dimineata…

Nicole și-a masat prima dată burtica si coapsele cu ulei de nucă de cocos. În continuare, și-a a înfășurat zona cu o folie alimentară. Apoi, femeia s-a îmbrăcat în pijama și a mers la culcare.

Nicole admite că a dormi ca aceast bandaj a fost un pic inconfortabil, dar în cele din urmă s-a obișnuit. Ea a desfacut bandajul în dimineața următoare și a observat rezultatele. Burta ei era tonifiată și definită, iar coapsele ei păreau mai mici.

„Acesta este un truc de frumusete, care funcționează dar nu este unul incredibil. Veți transpira și veți pierde probabil puțin în greutate prin eliminarea apei, dar modificările nu vor fi foarte mari”, spune Nicole. „Acest truc nu îți conferă însă că vei rămâne slabă tot timpul. În cazul în care dorești acest lucru, trebuie să lucrezi și trebuie sa ai grija ce mananci”, spune Nicole care a vrut să-l testeze pe propria piele înainte de a da un verdict.

CafeForm

Comments

comments