Tips&Tricks

Si-a taiat colantii intre picioare, iar ceea ce a ajuns sa faca apoi este WOW

Ai pe acasa o pereche de colanti pe care nu-i mai folosesti sau ti-au ramas mici, insa nu te induri sa ii arunci? Pai nici nu trebuie. Ii poti transforma intr-o piesa vestimentara complet noua pe care s-o mai porti ceva timp.

Se estimeaza ca o familie din SUA cheltuie in medie 170 de dolari pe an pe haine, dupa cum precizeaza MyLikes.com. Daca toata lumea ar urma acest truc genial, banii cheltuiti pe haine ar scadea considerabil.


Asa ca, revenind la colantii pe care te-ai decis sa-i arunci, un utilizator Youtube vine cu ideea care iti va schimba complet viata

Cum sa transformi o pereche de colanti vechi intr-un articol vestimentar nou

Manuela Raczka a venit cu ideea care iti va schimba total perspectiva asupra hainelor. Ea a creat un videoclip pe Youtube in care ne arata intreg părocesul.

A luat o pereche de colanti pe care i-a impaturit in doua, apoi a facut o gaura in zona fundului, cu ajutorul unor foarfece. Ajustati gaura in asa fel incat sa va asigurati ca va intra capul prin ea.

Probabil ca vi se pare ciudata aceasta imagine, dar urmarind pozele de mai jos va veti da seama ca scopul este crearea unei bluze casual care sa fie purtata la tinutele de zi cu zi.

Astfel nu o sa iti mai para rau ca renunti la colantii care candva i-ai indragit atat de mult, stiind ca ii ai inca pe tine, dar sub forma de bluza. Genial, nu-i asa?

Comments

comments