Criminalul si victima, in vremea in care formau un cuplu| Sursa foto: Dailymail

S-a despartit de fosta prietena si a ucis-o cu sange rece, lovind-o cu o piatra de marimea unei mingi de rugby direct in cap.

Pustiul de doar 16 ani a premeditat totul si s-a laudat pe Facebook si alte retele de socializare ca isi va ucide fosta prietena. Toti care vedeau mesajul zambeau si nu-l luau in serios. Unul dintre prieteni scria, la un moment dat pe Facebook ca daca isi va ucide fosta iubita, asa cum promitea, ii va face cinste cu un mic dejun. Acum cateva zile, criminalul a raspuns la oferta prietenului, spunandu-i ca „s-ar putea sa fii nevoit sa-mi cumperi micul dejun”

Joshua Davies era un baiat bun, cu rezultate bune la scoala si cu parinti credinciosi. Din nefericire, fapta pe care a comis-o a socat pe toata lumea.

Crima a fost premeditata. Tanarul a luat legatura cu fosta lui iubita, care l-a parasit dupa trei luni de cand au decis sa fie oficial impreuna si i-a propus sa se reintalneasca. A ademenit-o intr-un loc mai retras si a lovit-o cu o piatra cat o minge de rugby. Tanarul vroia sa dea vina pe prietenul sau, caruia i-a aratat cadavrul, informeaza Dailymail.

Dupa ce a ucis-o pe Rebecca, Joshua si-a schimbat pagina de Facebook, scriind ca a fost acasa in timpul comiterii crimei si chiar afirma ca este ingrijorat de soarta prietenei lui.

Prietenii tanarului sustineau ca acesta avea o parte intunecata si era extrem de gelos si posesiv cu Rebecca. La putin timp dupa despartirea de ea, Joshua a inceput sa imparta zvonuri despre un avort al acesteia si despre incercarile ei de a ramane insarcinata pentru a continua relatia cu el.

Evident ca planul sau nu a dat roade, iar tanarul a fost gasit vinovat de crima.

Comments

comments