Tips&Tricks

SOC! Ce se intampla cu cei care au aceasta gropita in barbie?! S-a aflat de curand

Ai gropiță în bărbie și nu știi ce înseamnă acest lucru? În acest articol îți vom spune care sunt cauzele, semnificația lor și ce fel de personalitate au aceia care prezintă astfel de adâncituri în bărbie.

Cu toate că cei mai mulți oameni, în special femeile, sunt apreciate pentru gropițele din bărbie, unii care poartă aceste semne distinctive le consideră inestetice. Dincolo de acest aspect, personalitatea acestor oameni este interesantă. Aceste adancituri fac ca persoana să fie mai ușor de observat în mulțime, deoarece este diferită față de ceilalți și, în acest mod, tinde să capteze mai multă atenție.

CITESTE SI >>>

Daca aveti aceste 2 gauri pe spate sunteti o persoana speciala! Iata de ce

Ai litera „M” trasata in striatiile palmei? – Iata ce semnifica

Uita-te la palmele tale si vezi daca aceste linii se suprapun! Uite ce lucru ti se va intampla

Există mai mulți oameni celebri care au gropițe în bărbie, iar printre aceștia amintim de Sandra Bullock, Russell Crowe, John Travolta sau Jessica Simpson. Deci, dacă ai acest semn distinct, nu trebuie să te simți jenat, deoarece este ceea ce te face mai atractiv.

Explicația apariției gropițelor din bărbie și cum îți influențează personalitatea

Gropițele din bărbie pot să fie o cauză genetică. Se pare că, potrivit științei medicale, mușchii bărbiei nu se dezvoltă complet, lăsând un șanț între ei. Dacă se transmite genetic, acest lucru nu inseamnă că copiii tăi vor moșteni automat aceste gropițe, deoarece gena trebuie sa fie dominantă. Gena dominantă determină bărbia despicată.

Cu toate că este posibil să ai adâncituri în bărbie, părinții tăi ar putea să nu le aibă. Acest lucru înseamnă că o altă rudă ar fi putut să le aibă. Transmiterea genetică se poate face până la cinci generații înainte de apariția adânciturilor din bărbia ta.

Cum afectează bărbia despicată sau gropițele din bărbie personalitatea ta?

Persoanele care prezintă o gropiță în bărbie au întotdeauna nevoie de atenție și o caută la cei din jur, însă alți oameni nu se simt deranjați de acest lucru întrucât sunt persoane distractive alături de care te poți simți foarte bine.

De asemenea, acești oameni au tendința de a flirta și se pricep foarte bine la asta. Natura lor sexuală este puternică și destul de incitantă.

In plus, persoanele cu gropițe în bărbie par a fi mai emotive decât altele. Ele se plâng mereu de diverse lucruri, și o fac indiferent că sunt triști, fericiți, entuziasmați sau pasionali.

Există totuși o diferență între o despicătură în bărbie și o gropiță în bărbie. Crăpătura este mai ușor de observat și mai proeminentă decât o gropiță, și adâncitura se pare că este proporțională cu dorința de atenție a subiectului, după cum precizează MYILifeStyle.com

În ceea ce privește sentimentele celor care au despicătură în bărbie, de obicei, aceștia poate fi profund răniți atunci când partenerii lor refuză intimitatea. De asemenea, pentru acești oameni, conexiunea intimă și sexualitatea sunt lucruri foarte importante, definitorii pentru iubirea lor spirituală și emoțională față de partener.

Mai mult decât atât, acești oameni se tem de a fi respinși, lucru care poate fi foarte dureros pentru ei. Necesitatea asigurării că nu sunt respinși poate duce la un comportament de dependență față de partener. Oricum, acest lucru nu înseamnă că toate persoanele cu bărbie despicată sunt dependenți de dragoste și sexualitate.

Comments

comments