SOC! Cine are acest nume este OBLIGAT PRIN LEGE sa-l schimbe

Decizie fara precendent! Toti cei care poarta numele conducatorului tarii sunt obligati prin lege sa-l schimbe cat mai repede.

Se inatampla in Coreea de nord! Nord-coreenii care poartă acelaşi nume ca liderul Kim Jong-un au fost avertizați că trebuie să şi-l schimbe urgent, potrivit unui post de televiziune sud-coreean.

CITESTE SI >>>

China a reusit sa produca o stea de trei ori mai fierbinte decat Soarele!

SOCANT! Femeie violata in grup intr-un autobuz, in fata fetitei sale de 3 ani

Isterie pe internet! Uite ce fac tot mai multe femei cu sanii

Regimul de la Phenian a emis o directivă cu câteva luni înainte ca Kim Jong-un, fiul fostului lider nord-coreean Kim Jong-il care a decedat în decembrie 2011, să vină la putere.

Cetățenii au fost invitați să-și aleagă alt nume, în cazul în care acesta era asemănător cu cel al viitorului lider nord-coreean.

„Toate organele partidului şi serviciile de securitate publică sunt obligate să înregistreze locuitorii cu numele Kim Jong-un (…) şi să-i oblige să-şi schimbe numele de bunăvoie”, se arată în acest document citat de postul KBS TV.

Măsura se aplică retroactiv documentelor de identitate şi diplomelor, care urmează să fie rectificate. Certificatele de naştere emise pe acest nume sunt respinse.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger