ACTUAL

SOC! Dragnea nu are conac doar in Slobozia. Detalii INCENDIARE despre „fortareata” pe care o detine in Brazilia

O ancheta jurnalistica efectuata de Rise Project dezvaluie detalii incendiare despre Liviu Dragnea si o posibila vila de vacanta pe care ar detine-o pe malul Oceanului Atlantic.

Jurnalistii de la Rise Project au anuntat miercuri, 1 martie, ca vor publica detalii picante despre „fortareata lui Dragnea din Brazilia”, o vila de lux pe care demnitarul s-ar parea ca o detine in orasul Fortaleza. Acestia sustin ca au mers in tara exotica pentru a ancheta unele zvonuri legate de acest subiect.

 

CITESTE SI >>>

Aici sunt banii dumneavoastra! Imperiul lui Liviu Dragnea: Peste 7.000 de metri pătrați, piscină de lux și teren de tenis – VIDEO

Presedintele Camerei Deputatilor a negat vehement ca ar avea o vila in Brazilia, dupa ce a fost intrebat de un reporter despre acest subiect. Dragnea a declarat faptul ca nu detine nicio proprietate in Brazilia ci ca doar a mers, timp de 11 ani, in vacanta acolo, insa in mai multe locuri, nu doar in Fortaleza.

„Eu nu am nicio afacere în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia. E o legendă care circulă de foarte mulți ani, dacă îmi găsiți aceste proprietăți vă promit să le donez. Eu merg în Brazilia de 11 ani și vă anunț că am să mai merg așa cum am mai mers și în alte locuri din lume. Am stat în Brazilia în foarte multe locuri, nu am făcut nimic ilegal, încă am dreptul să circul liber în această lume.” a spus Dragnea, citat de B1TV.

De asemenea, Dragnea a negat ca ar fi implicat in legatura dintre Costel Comana si Campos Junior si faptul ca ar fi jucat tenis pe plaja in Brazilia, replicand ca”in Brazilia nu se joaca tenis pe plaja”

Intrebat de o jurnalista ce a facut cu cei 4,9 milioane de lei pe care i-ar fi incasat e la Costel Comana, Dragnea a replicat iritat: „am cumpărat cocotieri”.

 

Cititi aici detalii incendiare despre vila lui Dragnea din Brazilia

 

Comments

comments