Dragoste si Sex

SOC! Greseala pe care 85% dintre cupluri o comit in pat! Tu o faci?

Un studiu efectuat de cercetatorii americani arata ca 85% dintre cuplurile tinere comit o greseala in timpul actului intim foarte grava care ii poate costa sanatatea.

Studiile efectuate la Universitatea din Indiana, SUA, arata ca 85% dintre tineri nu folosesc corect prezervativul in timp ce fac amor, in timp ce 75% dintre barbati si 82% dintre femei nu se asigura inainte de a-l folosi daca acesta este intact.

young lovers kissing on the bed focused on hand
young lovers kissing on the bed focused on hand

 

Un procent de 50% dintre tinerii chestionati marturisesc ca isi pun prezervativul in timpul actului si nu inainte ca acesta sa inceapa.

Totodata, barbatii spun ca ruleaza prezervativul complet, ceea ce este o greseala, intrucat lichidul seminal nu mai are unde sa se adune.

 

CITESTE SI >>>

Top zece motive pentru care se ceartă cuplurile!

Cat de des face dragoste un cuplu normal

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

O greseala la fel de mare, de care tinerii nu sunt constienti este cea potrivit careia barbatii folosesc lubrifiant pe baza de ulei. Un astfel de lubrifiant care intra in contact cu latexul il poate deteriora. Distrugerea prezervativului in timpul actului poate duce la transmiterea de boli sau poate determina o sarcina nedorita.

Studiul s-a bazat pe chestionare la care tineri din 14 tari a trebuit sa raspunda.

Comments

comments