BIZAR

SOCANT! Ce a patit acest bebelus de 2 ani in parc, te va revolta la culme!

Revoltator! Un baietel de doi ani din SUA a ajuns la spital, dupa ce s-a taiat intr-o lama de ras, lipita pe un tobogan aflat in parc, dupa cum precizeaza Mirror.co.uk.

Tatal copilului a constata cu stupoare ca lame de ras erau lipite pe mai multe obiecte din parcul respectiv, motiv pentru care a hotarat sa inceapa o campanie in aceasta privinta pe internet.

Baietelul se juca in parc sub supravegherea tatalui sau, cand s-a taiat intr-o lama de ras lipita in mod deliberat pe unul dintre toboganele aflate in spatiul de joaca.

Ty Langley, tatal copilului s-a declarat socat de incident. A trimis imaginile cu mana insangerata a copilului unui prieten, care le-a postat pe internet.

Cand Ty a inceput sa cerceteze mai bine parcul, a observat ca astfel de lame se afla peste tot. „Este evident ca lamele nu au fost puse acolo de un copil sau adolescent, intrucat procedeul de prindere este unul elaborat. Cat de bolnav sa fii sa faci asa ceva?”, se intreaba cel care a postat imaginile.

„De acum în colo am să fiu mai atent. Nu mă aşteptam să găsesc astfel de lucruri aici. Venim cu gândul la leagăne şi la distracţie, nu la lame de ras lipite peste tot”, a spus Ty, tatăl copilului rănit.

 

 

 

 

 

Comments

comments