PARENTING

SOCANT! Fetita batuta la gradinita pana cand i-a tasnit sangele din urechi

Scandal teribil la o grădiniţă după ce o fetiţă de patru ani a fost găsită de părinţi plină de sânge.

„Numele meu este Chiţu Simona, sunt din Craiova şi am o nepoţică de 4 ani, Chiţu Daria Giorgiana, care este la grădiniţă în comuna Cetate, sat Fântâna Banului, judeţul Dolj, la doamna educatoare Anghel Maria. De când a început grădiniţa, nepoţica mea se plânge că doamna educatoare se comportă foarte urât cu ea şi o loveşte de câte ori are ocazia. Am încercat să vorbim cu dânsa în repetate rânduri, am rugat-o să nu o mai lovească, însă aceasta ne-a ignorat total, ba chiar ne-a vorbit sfidător şi urât. Iar ieri, când fratele meu a mers să-şi ia fetiţa de la grădiniţă, a găsit-o plină de sânge pe faţă, doamna educatoare o bătuse foarte rău. A lovit-o cu palmele peste faţă şi urechi până a început să-i curgă sânge din ureche”, a fost mesajul disperat, postat de mătuşa victimei, pe Facebook.

CITESTE SI >>>

ATENTIE PARINTI! BOLILE pe care copiii risca sa le ia din colectivitate! Ce sa facem sa le evitam

Copilul tau plange cand il duci la gradinita? IATA ce trebuie sa faci ca sa-l ajuti sa se integreze

Un celebru medic pediatru ne invata cum sa linistim un copil care PLANGE in doar cateva secunde

Contactată de reporterii SPYNEWS, Simona Chiţu a declarat că fetiţa a fost expertizată medico-legal, urmând ca, în baza documentului emis de Serviciul de Medicină Legală, să depună plângere penală împotriva educatoarei.

În apărarea ei, educatoarea spune că, de fapt, copila ar fi avut leziunile respective în momentul în care a fost adusă de părinţi la grădiniţă.

Întrebată de ce nu a sunat la Ambulanţă sau de ce nu a dus-o pe micuţă la medicul din comună şi nu i-a anunţat părinţii, cadrul didactic a ridicat din umeri.

Sursa: Spynews.ro

Comments

comments