ACTUAL

SOCANT! Gandacii COLCAIE intr-un important spital, unde sunt internati COPII! Se intampla in Romania – VIDEO

Mai multe mame reclamă că la pediatria Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad gândacii zboară nestingheriţi prin saloane, ajungând prin dulapuri, paturi, băi şi uneori chiar în mâncare. Conducerea spitalului cunoaşte situaţia, dar spune că secţia funcţionează într-o clădire foarte veche.

Mai multe mame au postat pe Facebook imagini suprinse în secţia Pediatrie 2 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi reclamă că prin saloane gândacii zboară nestingherit.

Femeile povestesc că insectele sunt peste tot: prin dulapuri, paturi, băi şi uneori ajung chiar în mâncare.

Unele mame spun că micuţilor le este teamă să mai între în saloane din cauza gândacilor, iar o femeie a scris că şi după ce s-a externat, băiatului ei îi este frică să meargă la baie, crezând că şi acasă va fi plin de insecte.

„Când am aprins becul în salon, gângăniile şi insectele au zburat peste tot. Din dulapuri în paturi şi peste tot. Copiilor le este frică să mai intre în saloane sau să meargă la baie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, o mamă.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cunoaşte situaţia şi spune că face tot posibilul pentru a o rezolva.

Clădirea secţiei Pediatrie 2 nu a mai fost modernizată complet din 1996. Imobilul este unul foarte vechi şi din această cauză în fiecare vara apar multe insecte, cu toate că se face dezinsecţie mai des decât prevăd regulile.

„Contractul cu firma de specialitate prevede câte o dezinsecţie pe trimestru, dar în secţia Pedistarie 2 doar în această luna s-au făcut deja trei dezinsecţii, iar acestea se vor face de câte ori va fi nevoie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Spitalul Clinic Judeţean Arad a mai fost, recent, în centrul unui scandal, după ce o mamă, Cristina Rusu, a comparat unitatea medicală cu un „lagăr de exterminare”, iar anchetele interne au confirmat comportamentul nepotrivit al unor cadre medicale.

 

Comments

comments