ACTUAL

ŞOCANT! O tânără din Neamț A ÎNVIAT la propria înmormântare. Primele ei cuvinte i-a speriat pe toţi

Caz șocant în Neamt! O tânără decedată care era condusă la groapă, s-a trezit și a început să vorbească. Cuvintele sale au cutremurat o întreagă comunitate.

Tânara de 20 de ani are o poveste tragică! Necăsătorită fiint, fata păștea oile pe munte, când într-o zi a rămas însărcinată cu un țăran din sat. Purtând în ea o rușine imensă, din cauza copilului din flori pe care îl purta în pântece, tânăra a încercat într-o zi să-și provoace un avort, potrivit Vocea.biz.

CITESTE SI >>>

Bătrânul a sunat la uşă, i-a înmânat o scrisoare şi s-a făcut nevăzut.Când a deschis-o, s-a prăbuşit

S-a trezit la morga, inainte de propria autopsie. „Eram dezbracat, aveam trasate liniile de autopsie”

Arsenie Boca si profetia care sta se se implineasca. Ce se intampla cu sufletele oamenilor. Sfantul Ardealului poate rasturna religiile

La câțiva ani de la momentul în care femeia și-a ucis copilul nenăscut, s-a îmbolnăvit de o boală gravă și a murit, păstrând secretul ei odios.

În ziua înmormântării, când tânăra era condusă pe ultimul drum, alături de părinții îndurerați, amișcat ușor capul și a început să vorbească, spre uimirea tuturor prezenți la înmormântare.

“Părinte, părinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfinţia ta am treaba… Eu am făcut un păcat mare în viaţă şi m-am ruşinat să-l spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului şi mi-a trimis sufletul în trup, că să-mi spovedesc păcatul pe pământ, căci pe pământ l-am făcut…”, a spus tânăra.

Toată lumea a rămas îngrozită de incident și s-a retras, moment în care femeia i-a mărturisit preotului păcatul pe car urma să-l ia în mormânt. Sătenii s-au adunat îngroziţi în jurul ei şi au început să o întrebe despre viaţa de dincolo, dacă există Răi şi cum arată Dumnezeu.

“Cum este dincolo, nu pot să va spun. Atât va pot spune, că aşa cum este aici, pe pământ, unde fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris cu tot ce a făcut, bun sau rău… Va rog cu lacrimi, să fiţi spovediti fiecare de toate păcatele, că ce se dezleagă pe pământ, se dezleagă şi în cer… Dincolo nu mai este pocăinţă şi nici Maică Domnului nu se roagă pentru păcătoşi. Tot ce aţi făcut pentru mine, rugăciuni şi pomană sunt primite. Continuaţi!”, a mai spus ea.

Apoi, tânăra a închis din nou ochii şi nu s-a mai trezit. Povestea a fost transmisă din moşi-strămoşi, iar ulterior, redată de Arhimandritul Ioanichie Bălan, în cartea lui “Istorioare duhovniceşti”.

Comments

comments