PARENTING

ȘOCANT! Un bebeluș A MURIT în brațele mamei, la ieșirea din spital! Cum a fost posibil așa ceva?

Tragedie fără margini la un spital din Medgidia. Copilul cu care venise o mamă să fie tratat a murit în brațele ei, chiar în fața spitalului, după ce mămica a părăsit spitalul.

Copilul, în vârstă de doar un an, a ajuns la spitalul din Medgidia marți, 4 aprilie, unde a fost internat la secția de Pediatrie. A primit un tratament cu Cefort, însă starea acestuia s-a înrăutățit.

CITESTE SI >>>

Toti prietenii RADEAU DE EI si spuneau ca o sa li se urce copiii in cap daca vor continua sa faca asta! Cand au aflat adevaratul motiv, LE-AU DAT LACRIMILE tuturor. Care este ADEVARUL CUTREMURATOR din spatele acestei fotografii

Acest bebelus A MURIT, dupa ce a fost pus in scaunul de masina! Multi parinti isi asuma acest RISC, fara sa aiba habar

Boala care FACE RAVAGII printre copiii din Europa, se extinde din cauza Romaniei!!!

În ciuda faptului că bebelușul se simțea din ce în ce mai rău, medicii nu au luat atitutdine, motiv pentru care a anunțat că părăsește spitalul și merge la alt spital, unde copilul să fie tratat corespunzător.

Când a ieșit pe poarta spitalului, vineri dimineață, bebelușul a decedat în brațele mamei sale, făcând stop cardio-respirator.

După autopsia care va fi efectuată asupra copilului, se va descoperi și cauza exactă a decesului. Polițiștii din Constanța au inițiat o anchetă în acest caz.

Comments

comments