Sos de soia chinezesc facut din PAR UMAN! Mai consumi asa ceva?

Lipsa îngrijorătoare de reglementări în ceea ce privește producția alimentară în China a ajuns să fie un subiect extrem de discutat în presa din întreaga lume, după ce mai multe articole care dezvăluiau pericolele care se regăsesc în alimentele importate din această țară au devenit virale.

Din acest motiv, oamenii au început să evite tot mai mult alimentele care provin din China. S-a descoperit faptul că unele alimente care au fost fabricate aici sunt nesănătoase.

CITESTE SI >>>

Daca vezi o persoana cu un punct negru in palma, SUNA LA POLITIE!

Va mai amintiti de baietelul abandonat care era sa moara de foame? Uite cum arata azi

Aceste fete au ramas GRAVIDE dupa o petrecere la piscina! Ce s-a intamplat

Tot mai multe informații dezvăluie faptul că multe dintre alimentele chinezești conțin substanțe chimice și materiale plastice periculoase pentru sănătatea oamenilor.

Ce conține, de fapt, sosul de soia?

Mai mult decât atât, au existat informații în presă, care arată că sosul de soia din China, un produs tradițional chinezesc, ar fi făcut din păr uman. Aceste sosuri sunt fabricate în China, printr-un proces chimic de extracție a aminoacizilor, care este foarte similar cu obținerea tradițională de sos din soia.

Sos de soia, dar făcut prin obținerea aminoacizilor din părul uman?

O singură companie chineză a fost descoperită că ar practica astfel de procedee, și care ar folosi la obținerea sosului de soia extracte din păr uman.

CCTV (China Central Television) a făcut publice informații ingrijorătoare privind calitatea de sosului de soia prin descoperirea unui atelier de lucru necorespunzător din provincia Hubei. În deșeurile găsite la fabricarea sosului s-au găsit nenumărate reziduuri rezultate din firele de păr uman.

Sursa insalubră a fost dezvăluită cu ajutorul unei investigații a autorităților chineze. Întrebați cum au reușit să obțină aminoacizii din sirop, producătorii au dezvăluit că ar fi folosit păr uman, potrivit ScienceNotes.org.

Potrivit aceleași surse, părul ar fi adunat din saloanele de coafura si spitalele din intreaga tara. Parul a fost pus în recipiente speciale pentru a se putea distila aminoacizii, substanța cea mai comună conținută în sosul de soia.

Părul uman este plin de proteine, la fel ca și soia, grâul și tărâțele. Acestea sunt comune și larg acceptate ca ingrediente primare pentru producerea sosului de soia.

Autoritățile au interzis producția de sos de soia în acea fabrică și continuă investigațiile pentru a încerca să descopere dacă alți producători s-au folosit de același procedeu.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger