INTERNATIONAL

Sotia l-a trezit noaptea si i-a cerut sa faca amor, dar el a refuzat-o. Ce i-a facut femeia timp de 18 luni, in fiecare zi, fara incetare

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani s-a căsătorit cu cea care credea că este femeia visurilor sale. Totul a decurs ca la carte la început, însă bărbatul a făcut o descoperire ce avea să-i schimbe radical viața.

Ian McNicholl s-a căstorit cu Michelle Williamson, o femeie în vârstă de 45 de ani și credea că are o viață normală alături de ea. Totul s-a schimba într-o noapte, când femeia l-a trezit pe soțul ei și i-a cerut să facă dragoste cu ea. Obosit și foarte amețit, Ian a refuzat-o politicos, spunându-i că îi este foarte somn și că preferă să facă asta când se trezește.

CITESTE SI >>>

O tânără a fost șocată după ce l-a primit pe prietenul ei să doarmă cu ea. „Știu exact ce mi-ai făcut azi-noapte”

Cum isi lasa puscariasii iubitele GRAVIDE. Metoda pixului….

A bătut-o până a băgat-o în comă, apoi a aşezat-o pe canapea. Un selfie a salvat-o de la moarte – FOTO SOCANT

Ceea ce a urmat întrece orice imaginație. De-abia atunci Ian a realizat ce femeie are lângă el. Michelle Williamson l-a legat și l-a torturat timp de 18 luni de zile, potrivit DailyMail.co.uk.

Femeia era o psihopată. În tot acest timp, soția l-a torturat în mai multe moduri: L-a bătut cu o bară metalică, l-a lovit cu ciocanul peste față și i-a ars interiorul nasului cu o țigară, în mai multe rînduri. mai mult, bărbatul a suferit arsuri groaznice, după ce soția i-a turnat apă fiartă peste organele genitale.

De-abia după 18 luni, bietul bărbat a reușit să scape și a mers repede la poliție pentru a o reclama.

Coșmarul care ar fi putut fi un scenariu de film excelent s-a încehiat când femeia a fost pusă sub acuzare și a fost condamnată la 7 ani de închisoare.

Comments

comments