INTERNATIONAL

Sotia lui a murit in timpul cezarianei, lasandu-l singur cu copilul! Ce a descoperit barbatul in laptopul femeii, dupa inmormantare

Şi-a îngropat soţia, în vârstă de 29 de ani, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, ramanand astfel, singur în faţa unei mari provocări: creşterea primului copil. Dupa ce a căutat în laptopul soţiei amintiri cu ea, a rămas mut de uimire.

Un barbat din Statele Unite ale Americii a trecut prin momente dramatice, in momentul in care sotia lui a murit in timpul operatiei de cezariana care le-a adus pe lume copilul

Jared Buhanan-Decker a fost devastat cand a aflat vestea ca sotia lui a murit in urma operatiei. S-a trezit dintr-o data intr-o lume cruda, singur si nevoit sa-si creasca fiul, micutul JJ Sharry.

Dupa moartea sotiei, Jared a incercat sa se refugieze in lucrurile care ii aminteau de ea. Astfel a ajuns sa caute in laptopul ei imagini si clipuri care sa-i aduca aminte de mult iubita lui nevasta.

A descoperit insa mai multe inregistrari cu ea, pe care nu a reusit sa le deschida. Curios ce contineau inregistrarile, jared a cerut ajutorul utilizatorilor retelei de socializare Reddit, pe care o utiliza foarte des.

Sute de persoane s-au oferit sa-l ajute pe Jared sa decodeze videoclipurile respective.

Cand le-a primit inapoi si le-a putut deschide, barbatul a descoperit ca sotia lui avea o voce incredibil de frumoasa, lucru despre care nu stia mai nimic. Inregistrarile contineau mai multe piese interpertate de femeie.

Vocea acesteia a impresionat pe toata lumea, iar jared este acum mai linistit ca micutul JJ va putea sa asculte vocea mamei sale, atunci cand va creste un pic mai mare.

Mai jos, veti putea asculta una dintre melodiiile mamei, un moment care va va emotiona cu siguranta:


Comments

comments