ACTUAL

Spiritul de turma la romani! Bataie pe hartie igienica, intr-un magazin din Braila! Oamenii au vandalizat depozitul

Bătaie pe hârtie igienică la promoție, într-un magazin din Brăila. Clienții s-au înghesuit să ia chilipirul de pe rafturi, ca pe vremea foametei. Cei are nu au mai prins baxurile de hârtie, au dat buzna în depozit!

Scenele halucinante și totodată penibile s-au petrecut într-un minimsrket, care a anunțat o reducere de 41% la baxul cu 10 role de hârtie igienică. Oamenii innebuniți după oferta cu pricina au dat năvală să-și ia 2, 3 chiar 4 baxuri odată, de parcă se anunțau vremuri în care hârtia igienică urma să nu mai existe pe piață.

Momentul care i-a lăsat și pe angajați cu gura căscată a fost acela în care clienții, nemaiavând hârtie igienică la raft, nu au mai avut răbdare să vină un alt lot și au pornit toți spre magazia magazinului, de unde angajații urmau să mai aducă câteva baxuri.

„Au intrat în magazie! Doamne fereşte! Dacă era mâncare şi nu făceau aşa!”, s-au minunat angajaţii magazinului.

Promoția la hârtie igienică care i-a innebunit pe brăileni

Se pare că promoția care a pus pe jar oamenii consta într-o reducere de 41% a baxului de 10 role de hârtie igienică, adică de la 7,62 de lei, oamenii plăteau 4,49 de lei pe același bax.

Imaginile surprinse cel mai probabil de un angajat au fot făcute publice pe internet, potrivit Digi24.ro

[fvplayer src=”http://v1.iw.ro/video/v/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTcl/MkYwMyUyRjEyJTJGNzUxMDI2Xzc1MTAy/Nl8xMjAzMjAxN19oaC5tcDQuNDgwcC5t/cDQmZnI9MSZoYXNoPTBmYjNhNGEyZjljNzBiNWM5Y2U0YjIzZTRmZTliYjM5.mp4.480p.mp4″]

Comments

comments