STUDIU: Cum sunt vazute femeile care posteaza fotografii INDECENTE pe Facebook

Fotografiile indecente de pe Facebook au devenit un fenomen tot mai intalnit. Tot mai multe femei prefera sa atraga admiratia postand pe reteaua de socializare imagini cu ele in ipostaze provocatoare.

Un studiu efectuat de cercetatorii americani da insa peste cap tot ceea ce credeau femeile despre forta letala pe care o exprima senzualitatea cu care se afiseaza.

Astfel, femeile care pozeaza sexy pe Facebook sunt mai putin atragatoare din punct de vedere social si, totodata, mai slab pregatite pentru a indeplini o sarcina de la zero.

Rezultatul surprinzator al studiului arata faptul ca femeile care posteaza imagini decente pe reteaua de socializare au sanse mai mari de a atrage atentia asupra sexului masculin.

„Femeile tinere din ziua de astazi au o obsesie in a posta pe internet imagini cu ele in posturi provocatoare din dorinta de a fi apreciate de barbati. Rezultatele sunt insa mai degraba negative decat pozitive, femeile respective riscand sa devina sterse, comune”, explica Elizabeth Daniels, profesor la Universitatea din Oregon si cea care a initiat acest studiu.

Pentru efectuarea acestui studiu, initiatorii au creat doua conturi fictive ale unei fete in varsta de 20 de ani, unul in care personajul Amanda Johnson a aparut in postura unei femei sexy si provocatoare, iar celalalt care prezenta o femeie serioasa, decenta si hotarata. Respondentii au fost pusi sa-si exprime parerea in legatura cu cele doua fete, iar rezultatele au aratat ca Amanda in postura de femeie decenta a avut cel mai mare succes.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger