FOR MEN

S-a aflat! La ce varsta vor femeile cel mai mult sa faca SEX

Daca esti unul din barbatii care sunt nemultumiti de sexul pe care il primesti de la partenera ta, care, by the way, nu a depasit varsta de 27 de ani, cercetatorii americani sunt aici sa va consoleze si, totodata, sa va incurajeze.
Ei spun ca femeile care depasesc o anumita varsta sunt mai dornice de sex decat cele care nu au implinit aceasta varsta. De ce?

 La ce varsta femeile sunt mai dispuse sa faca dragoste

Se pare ca femeile trecute de 27 de ani sunt mai dornice de a face copii si, implicit, sunt mai dispuse sa incerce chestii „spicy” in dormitor.
Si fiti pe faza, studiul spune ca femeile intre 27 si 45 de ani au un libidou crescut. Evident ca daca le trantesti vreun țânc, povestea cercetatorilor dispare asa cum voi uitati de articolul asta imediat dupa ce ati inchis pagina…dar e bine de stiut totusi.
Concluzia studiului? Nu mai agatati pustoaice de 18-20 de ani, ca ele nu au un libidou crescut. Treceti direct la femeile trecute de prima tinerete si care probabil sunt deja frustrate ca n-au apucat sa-si intemeieze o familie.
Unde le gasiti? Ha, ce intrebare! Evident la multinationale, acolo unde cariera si lucrul peste program tine si de sex si de foame. Hai ca va descurcati voi!
Studiul a fost mentionat in Gandul.info

 

Comments

comments