Grupul american Subway va comercializa in Romania, pe langa meniurile pe care le comercializeaza in intreaga lume si produse adaptate romanilor.

„Vom oferi clienţilor români aceleaşi sanwich-uri şi salate pe care le oferim tuturor clienţilor noştri. Putem spune însă că vom adapta unele produse astfel încât să corespundă gusturilor locale, pentru că pentru noi cel mai important lucriu este satisfacţia clientului”, a declarat pentru MONEY.ro Rumen Radev, Development Agent în cadrul Subway Restaurant.

Potrivit acestuia, lista de produse din restaurantele Subway se va mări cu timpul. „La Subway ne întâmpinăm clienţii într-o atmosferă prietenoasă, cu un zâmbet pe faţă. De asemenea, oferim clienţilor oportunitatea de a gusta mâncare proaspătă şi sănătoasă într-un timp scurt”, mai spune Radev.

Cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume va aparea si pe piata locala in aceasta toamna, compania intentionand sa deschida cel putin 3 magazine

Subway a detronat in 2010 celebrul lant de fast-fooduri american Mc Donald`s in ceea ce priveste numarul de unitati deschise.

Comments

comments