Dragoste si Sex

Sunt trei tipuri de pasionati ai filmelor pentru adulti, dar doar unul o face in mod sanatos

Cat de des obisnuiesti sa te uiti la filme pentru adulti? Si esti de parere ca acest lucru a devenit o obsesie sau este pur si simplu u=o activitate recreationala. Nu te obliga nimeni sa raspunzi cu voce tare in fata a mii de oameni lucrul asta, ci o poti face in mintea ta, fara ca lumea sa stie ce raspuns ai dat.

Oricum ar fi, vizionatul de filme pentru adulti a devenit un lucru aproape obisnuit in zilele noastre, cel putin in randul tinerilor, fie ca vor sa condimenteze in dormitor, fie ca se simt singuri.

CITESTE SI >>>

Semne ca te masturbezi prea des! Ultimul ITI VA SCHIMBA PERSONALITATEA

Ce se intampla in corpul tau daca nu te AUTOSATISFACI timp de o luna? Nu stia nimeni asta!

Cele mai noi cercetari arata ca exista 3 grupuri de telespectatori ale acestor filme de specialitate. Din nefericire, doar unul din grupuri este considerat „sanatos” din punct de vedere al obiceiurilor pe care tinde sa le aiba.

Un studiu publicat in Journal of Sexual Medicine, citat de editia online a cotianului britanic The Sun, arata ca exista grupul care vizioneaza filme picante in scop recreational, cei care vizioneaza astfel de filme in mod compulsiv  si un alt grup emotional afectiv, care urmaresc filme pentru adulti in functie de starea emotionala.

Studiul releva faptul ca cei din grupul recreational urmaresc in jur de 24 de minute de astfel de filme pe saptamana, in timp ce cei care sunt implicati emotional afectiv urmaresc in jur de 17 minute pe saptamana astfel de filme, fara a avea o constanta in obiceiul lor.

Un procent de 75% dintre respondenti au intrat in categoria grupului recreational, care urmaresc filme pentru adulti ocazional si ca recreere. Acestia sunt in general femei si persoane care fac parte din cupluri.

Totusi, 11,8% dintre cei intervievati au intrat in grupul de vizionatori compulsivi, urmarind in jur de 110 minute de filme deocheate pe saptamana. Cercetatorii au descoprit ca in aceasta categorie intra in special barbatii.

Cercetatorii care au initiat studiul, de la universitatea Laval din Quebec spun ca doar cei care urmaresc filme deocheate in scop recreational sunt cei mai putin predispusi la dependenta, fiind in afara oricarui pericol.

Astfel, acestia au sustinut ca se simt satisfacuti din punct de vedere al vietii lor intime, si au porniri sexuale moderate.

 

Comments

comments