Ipoteza soc in cazul tinerei imigrante poloneze, care s-a salvat din flacarile provocatre de rebeliunea din Londra, aruncandu-se de la geam. Potrivit The Guardian, femeia ar fi fost salvata de un roman, pe nume Adrian.

Tanara poloneza Monika Konczyk, care a aparut pe prima pagina a cinci publicatii nationale, striga disperata de la geam, in timp ce flacarile care izbucnisera in cladire amenintau sa incendieze si camera in care se afla aceasta. Prietenii femeii sustin ca Îincalcând ordinele politiei de a se apropia de incendiu, au aşezat saltele pe pamant, incurajand-o pe tanara sa sara pe ele.

Monika ar fi sarit pe copertina de la etajul I al cladirii, apoi sarind direct in bratele unui roman, despre care nu se stie mare lucru decat ca il cheama Adrian. Sursele sustin ca tanara nu avea alta solutie de a se salva, decat aruncadu-se de la geam, intrucat scara interioara a imobilului fusese cuprinsa de fum.

Romanul Adrian ar fi declarat ca este vecin cu Monika si nu se declara un erou:”Suntem vecini. Nimeni nu este erou”, ar fi declarat Adrian adaugand ca el a prins fata „Dupa aceea, nimeni nu a mai Ă®ntrebat daca a patit ceva Ĺźi nu a chemat o ambulanta”.

Comments

comments