Te-ai intrebat de ce uneori tremuri dupa ce urinezi? Explicatia este INCREDIBILA!

Nimic nu poate fi mai recomfortant decât acel moment în care, după o perioadă în care ai așteptat, găsești în sfârșit o toaletă unde să urinezi! Faptul că nu poți să urinezi atunci când simți nevoia este frustrant, nu-i așa?

Când ajungem în sfârșit să urinăm după o perioadă în care ne-am abținut apare uneori un tremurat de după golirea vezicii urinare, despre care oamenii nu prea au găsit multe explicații.

CITESTE SI >>>

Doctorii nu-ti vor spune niciodata asta: Motive pentru care ar trebui sa urinezi in timp ce faci dus

Ce spune culoarea urinei despre tine?

Ati observat spuma in urina! Iata ce inseamna acest lucru

De ce apare tremuratul de după urinat?

Deși nu este încă clar de ce acest lucru se întâmplă, există câteva explicații aparent științifice ale acestui tremurat post-urinare.

Fenomenul apare în special la bărbați decât la femei, iar doctorii spun că este numit „sindromul convulsiilor post-micțiune”. Sună pompos, dar de fapt explicația este una mult mai simplă.

Una dintre explicații este scăderea bruscă a temperaturii corpului nostru. Din moment ce vezica urinară este golită și urina caldă iese din organsim, temperatura vezicii se schimbă brusc, determinând o scădere a temperaturii în organism care produce acel tremurat.

Astfel, fenomenul este unul care nu poate fi controlat, precum lovitura în genunchi care determină deplasarea involuntară a acestuia sau închiderea ochilor în timpul strănutului.

O altă explicație ar fi că în momentul în care urinăm, expunem părțile intime la temperatura mediului ambiant. Astfel, diferența de temperatura a corpului nostru față de cea a mediului poate produce un tremurat, mai ales când temperatura de a fara este mult mai scăzută decât cea a corpului.

Multumim site-ului WittyFeed.com pentru că a avut curiozitatea să afle! Distribuiți articolul să afle și prietenii voștri

Comments

comments

Author: johnyhilfiger