Te-ai sters la fund gresit TOATA VIATA TA! Schimba obiceiul asta pana nu e prea tarziu

Când vine vorba de obiceiurile noastre intime, ne este greu să vorbim, cu toate că unele dintre ele sunt lucruri normale, pe care toți le facem.Este normal să avem anumite tabieturi atunci când folosim toaleta, așa cum toată lumea obișnuiește să o facă.

Deși pare greu de crezut, obiceiul de a ne folosi de hârtia igienică pentru a ne curăța după ce ne facem nevoile nu este tocmai unul indicat, după cum spun chiar medicii.

CITESTE SI >>>

Ti-ai facut nevoile IN MOD GRESIT toata viata ta si nici macar nu stiai asta! Uite care este pozitia corecta in care sa stai pe wc

Barbatul care nu si-a mai facut nevoile timp de 13 ani! Cand a facut-o, a ajuns in istorie

Ti-ai spalat dintii GRESIT toata viata ta, pentru ca nu stiai asta!

Ignorând acei oameni săraci din lumea a treia, probabil că mai bine de jumătate de planetă procedează la fel când e vorba de acel obicei intim, despre care nimeni nu vrea să vorbească în public: mergem la toaleta, ne așezăm pe wc, eliminăm reziduurile din colon, apoi ne folosim de hârtie igienică-eventual tapetată cu desene, parfumată și cu trei straturi pentru a ne șterge, aruncăm hârtia, ne spălăm pe mâini și plecăm, gândindu-ne că totul a decurs normal. Ei bine, nu este chiar așa, spun specialiștii…

Deși unii dintre pașii descriși mai sus sunt indicați pentru igiena noastră intimă, hârtia igienică nu prea ajută la curățare ci, dimpotrivă.

De mici am fost învățați să folosim hârtia igienică pentru a evita contaminarea cu bacteriile care se găsesc în fecale sau în urină, însă aceasta nu face decât să împrăștie acele bacterii în zona în care a fost folosită. Și dacă acest lucru nu este vizibil cu ochiul liber, atunci o vedere la microscop ne-ar lămuri.

Însă dacă hârtia igienică, atât de folosită de toată lumea nu este o soluție bună de a curăța mizeria, ce altceva ar fi indicat, ați întreba. Cel mai eficient mod de a scăpa de bacterii și murdărie, după ce ne facem nevoile este să folosim apă. Însă nu ar putea fi posibil să ne aruncăm în duș după fiecare ședință de stat pe budă, nu-i așa?

Experții spun că cel mai indicat este bideul, un obiect atât de puțin prezent în casele oamenilor dar atât de eficient. Din nefericire, bideul este un obicet foarte puțin folosit, ba mai mult, mulți dintre noi nici nu prea avem habar cum se folosește.

Însă înainte de a închide acest articol și de a reveni al obiceiul vostru clasic, gândiți-vă că oamenii folosesc anual, în medie 35 de miliarde de role de hârtie igienică a cărei producție necesită folosirea a 1,7 trilioane de litri de apă și vreo 250 de tone de clor.

Sursa: HealthyTipsWorld.com

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger