O fetiță de cinci ani din Marea Britanie a căzut victimă personajului malefic Momo, în timp ce se uita la animația ei preferată, Peppa Pig.

Nu se știe cum Momo a reușit să întrerupă conținutul online pe care micuța Jemma îl urmărea. Cert este că personajul care deja a provocat sinuciderea mai multor copii și adolescenți a făcut-o pe Jemma să-și taie părul.

Povestea terifiantă a fost relatată de mămica Sam Barr, care susține că Momo i-a „spălat creierul” fetiței sale și a îndemnat-o șă-și taie părul, potrivit publicației britanice Daily Star.

Mama povestește că a descoperit ce și-a făcut fiica ei dimineață, când se pregătea să o ducă la școală.

Jemma i-a povestit mamei sale că Momo a pus-o să-și taie părul cu foarfeca.

„A spus că Momo vrea ca toată lumea să fie cheală și a râs de ea pentru că are părul lung. Apoi, Momo a amenințat-o că îi va face rău, dacă nu-și taie părul”, a spus mama fetiței.

Nu se știe exact cum s-a infiltrat personajul malefic în conținutul media pe care fetița îl urmărea, mai ales că mama acesteia susține că dispozitivele din casă dispun de control parental și de securitate contra hackerilor.

Jocul Momo ar fi apărut în Japonia și se bazează pe provocările trimise celor mici de păpușa MOMO, un personaj imaginar oribil , care te îndeamnă să-ți faci rău singur, iar la sfârșit, pentru a câștiga jocul, să te sinucizi. Isteria MOMO a provocat deja un val de sinucideri în Columbia și, se pare, circulă extrem de agresiv printre tinerii din întreaga lume.

Povestea terifiantă poate fi citită pe larg pe Daily Star

Comments

comments