Testeaza-ti auzul ACUM! Daca nu auzi acest sunet, ai putea SURZI in curand! Nu ignora acest lucru

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, începem să mai pierdem din acele capacități auditive, un proces perfect normal de altfel. Din nefericire, acesta apare în unele cazuri la o vârstă nu tocmai înaintată. Există câteva semne care vă arată că începeți treptat să vă pierdeți auzul.

După cum probabil știți, urechea interna nu are capacitatea de a regenera calitatea auzului, acesta agravându-se treptat. Chiar dacă acest lucru este normal, există câteva trucuri pe care le puteți face pentru a încetini acest proces, cum ar fi să evitați muzica prea tare în urechi, mai ales obținută în urma folosirii excesive a căștilor.

CITESTE SI >>>

Acest videoclip de un minut iti poate schimba viata ta si a familiei tale! NU-L IGNORA

Dupa ce vei citi asta, nu vei mai asculta muzica la astfel de casti!

Cine esti cu adevarat! Clipul TULBURATOR care iti poate schimba viata

Persoanele în vârstă au probleme de auz și nu pot să perceapă anumite sunete și zgomote. Cu toate acestea, există unele frecvențe pe care trebuie să le auziți, indiferent de vârsta pe care o aveți. Auzul nostru începe să scadă undeva pe la vârsta mijlocie și începe să se înrăutățească pe măsură ce îmbătrânim.

Dacă doriți să determinați dacă aveți încă un auz bun sau, dimpotrivă, trebuie să consultați un medic, vă invităm să faceți următorul test. În cazul în care rezultatele nu sunt pozitive, adică nu auziți niciun zgomot, înseamnă că ar trebui să consultați un medic, până nu vă veți pierde auzul pentru totdeauna.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger