Tips&Tricks

Ti-ai legat parul GRESIT toata viata ta! Iata cum sa o faci corect

Probabil că nu sunt singura fată de pe planeta asta care folosește butonul snooze dimineața pentru a mai profita de câteva minute de somn. Și apoi ajung să alerg ca o nebună pe stradă că întârzii la serviciu.

Vă dați seama că într-o dimineață ca asta, nu mai ai timp să-ți faci cine știe ce coafură ca să te remarce colegul cel nou, chiar daca asta iti pusesesi in cap aseara. Așa că alegi o coadă de cal, așa cum obișnuiești să faci în fiecare dimineață și o iei la gonă spre birou.

CITESTE SI >>>

Si-a acoperit parul la radacina cu 7 culori diferite!Uite ce a iesit la final! INCREDIBIL

Cum sa ne decoloram parul in mod NATURAL fara sa folosim vopsea de par

Uita de placa! Cum sa-ti indrepti parul cu o solutie preparata chiar la tine in casa

O blogeriță ne arată însă că în doar 5 minute putem să ne facem o coafură interesantă cu ajutorul căreia cu siguranță vom putea fi remarcate.

Coada de cal clasică, coafura cea mai des întâlnită la femei are un aspect plicticos și dă uneori impresia de păr pleoștit. Noul model de coadă de cal pe care tânăra din videoclipul de mai jos vi-o propune va schimba total aspectul părului vostru, chiar dacă nu ați avut timp să-l aranjați prea mult dimineața.

Urmăriți clipul și faceți exact ca ea. Îmi puteți mulțumi mai târziu, dar nu uitați să distribuiți articolul să-l vadă și alte femei.

Comments

comments