Revista presei

Ti-ai spalat dintii GRESIT toata viata ta, pentru ca nu stiai asta!

Suntem atât de obișnuiți cu spălatul pe dinți, încât o facem pe pilot automat. Dar oare urmăm corect pașii? Iată câteva reguli de bază pe care, probabil, nu le respecți:

În aceste trei minute, unul trebuie consacrat periajului frontal și două minute – zonelor ,,ascunse”, ferite vederii. Chiar dacă nu vedem resturile alimentare, ele sunt acolo.

CITESTE SI >>>

樂威壯
ng>Daca ai PAR PE LOBUL URECHII este un SEMNAL DE ALARMA! UITE ce inseamna

Metode simple si eficiente de a scapa de PARUL NEDORIT de pe corp! Nu stia nimeni asta

Obiceiurile din timpul dusului la care ar trebui sa renuntam imediat! Toti le avem!

Trebuie să te speli după FIECARE masă

Bacteriile din gură se dublează la fiecare douăzeci de minute. Dacă nu le îndepărtezi la timp, vor începe să-și dezvolte o adevărată civilizație în cavitatea ta bucală!

De la soft la hard

Îți sângerează vreodată gingiile de la periat? Înseamnă că ai nevoie de o periuță moale. Spală-te pe dinți cu ea și, cel mai important, freacă-ți și gingiile! Cu timpul, nu vor mai sângera deloc. Atunci e momentul să treci la o periuță mai ,,dură” și să repeți procesul. E posibil să-ți sângereze iar, dar va înceta cu timpul încă o dată. Pe urmă, treci la o periuță și mai dură. În felul acesta, gingiile tale vor fi deveni indestructibile.

Dentiștii recomandă periuța electrică

E vorba despre cele cu cap rotativ. Bateriile se schimbă ușor, mișcarea de rotație e eficientă și specialiștii consideră că raportul calitate-preț este foarte bun!

 

Sursa: Bravonet.ro

Comments

comments