tigari electronice boala plamani

S-a aflat ACUM! Aceste tigari electronice produc o BOALA IREVERSIBILA a plamanilor

Utilizarea de tigari electronice poate sa produca daune plamanilor dvs! Se numeste popular boala plamanilor popcorn si consta in uscarea trepatata a plamanilor! Orice tip de tigari electronice sunt periculoase pentru sanatate! Cel putin asa sustin studiile recente realizate pe aceste tipuri de tigari electronice.

Țigările electronice au apărut pe piață ca o soluție salvatoare la fumatul clasic, fiind prezentate ca produse sigure care te ajută să scapi de fumat. De la apariția lor și până în prezent, e-țigările au câștigat teren în rândul tinerilor.

CITESTE SI >>>

Fumatorii o arunca fara sa aiba habar cat de valoroasa este

Licoarea miraculoasa, buna pentru orice fumator! Iti trebuie o nuca si apa

Ceaiuri care te ajuta sa te lasi de FUMAT

De ce tipurile de tigari electronice periculoase pentru sanatate?

Odată cu trecerea timpului, au apărut tot mai multe suspiciuni în legătură cu aceste tigari electronice. Sunt ele oare atât de sănătoase?

Cat de periculoase pentru sanatate sunt tipurile de tigări electronice?

Ei bine, una dintre cele mai periculoase substanțe care sunt folosite în peste 75% din lichidele pentru țigări electronice este diacetilul. Aceasta cauzează probleme grave de sănătate fără ca subiectul să aibă habar ce se întâmplă în organismul lui.

Diacetilul este substanța care dă aromă lichidelor și are legătură cu o afecțiune respiratorie severă, numită popular „plămânii popcorn”.

Afecțiunea, deosebit de gravă și ireversibilă, produce uscarea micilor saci cu aer de la nivelul plămânilor, provocând tuse excesivă și respirație sacadată

Diacetilul și alte substanțe folosite în industrie pentru a crea o anumită aromă sunt folosite și în alte produse de pe piață, cum ar fi popcornul cu gust de unt, în produsele cu gust de fructe sau în alcool.

În ceea ce privește fumatul din tigari electronice, este o chestiune de timp pentru a se putea stabili care este impactul negativ la nivelul sănătății umane.

„Din moment ce îngrijorările legate de sănătate în privința a ceea ce inseamna tigari electronice au avut legătură cu nicotina, sunt încă multe lucruri pe care nu le cunoaștem în privința lor. Ei bine, pe lângă nicotină, mai sunt și alte substanțe care pot provoca cancer, precum formaldehida sau chimicalele folosite ca arome ce se suspectează ca ar cauza cancer la plămâni.”

Sfatul nostru este: Fumeaza tigari electronice, dar cu o foarte mare precautie. Si, in plus, ai mare grija, pentru ca uneori bateria acestora se poate incinge si pot exploda din senin!

Comments

comments

Author: johnyhilfiger