Sanatate

Milioane de tigari electronice se vand anual! VA POT UCIDE!!!

Fumatul din tigari electronice poate sa dauneze grav sanatatii! Milioane de astfel de produse se vand anual. Totuşi, utilizarea lor ridica semne mari de intrebare si ar trebui facuta cu maxima precautie intrucat poate sa ucida!

Se numesc tigari electronice sau e-tigari si sunt comercializate ca o „alternativă mai sănătoasă” la fumat. Ele sunt o aparitie interesanta pe piata si au incpeut sa se vanda pe piata ca painea calda. De ce? Pentru ca tigarile electronice promit renuntare definitiva la unul dintre cele mai periculoase vicii ale lumii moderne.

tigari electronice pericol

Tigari electronice-sunt ele periculoase pentru sanatate?

Din moment ce sunt inca la inceput de drum tigarile electronice, care dispun de o tehnologie relativ noua nu au avut destul de mult timp sa fie testate.

Cele mai recente teste arata ca desi tigarile electronice isi propun ajutarea unui fumator de lase lasa de fumat, pot sa dauneze grav sanatatii-in special a plamanilor, din cauza chimicalelor care le contin lichidele de vapare.

Specialistii sustin ca tigarile electronice favorizeaza introducerea de particule metalice in plamani, precum si alte substante daunatoare care pot sa afecteze grav si iremediabil activitatea plamanilor.

Cand vorbim despre tigari electronice in general, conceptul in sine pare unul salvator pentru un om care fumeaza 2 pachete de tigari normale pe zi. Insa, de-a lungul scurtei lor existente aceste tigari electronice au aratat ca pot sa faca mai mult rau decat bine.

POATE TE INTERESEAZA SI >>>>

http://dailybreak.ro/s-a-aflat-acum-tigarile-electronice-produc-o-boala-ireversibila-a-plamanilor/

Tigari electronice- de ce sunt ele periculoase?

Tigarile electronice folosesc un dispozitiv pe baza de baterie pentru a transforma lichidul in vapori. Bateria unei tigari electronice poate sa se incinga mai mult decat trebuie si poate exploda. Pare un scenariu horror, dar s-a intamplat de nenumarate ori, iar internetul a consemnat astfel de cazuri.

Unul dintre cazurile pe care il prezentam mai jos, este al unui adolescent de 17 ani caruia i-a explodat din senin o tigara electronica. Incidentul s-a produs aparent din senin, insa efectele exploziei au fost dezastruoase.

Daca folositi tigari electronice, incercati sa nu o tineti pre mult in buzunar, intrucat bateria sa se poate incinge si poate exploda.


Comments

comments