Fără categorie

Timisoara: Chef tiganesc cu manele la maxim si masini de lux, chiar langa sediul politiei

Sursa foto: Adevarul.ro

Logodna ca in povesti in Timisoara, intrerupta de politie. Unul dintre cei mai bogati romi ai orasului si-a insurat ieri nepotul de 16 ani. Nuntasii au venit cata frunza si iarba, insotiti de masinile lor de lux: Lamborghini, Ferrari, Porsche, majoritatea cu numere de Germania.

Cei doi nuntasi, Angelo de 16 ani si Estera, de 15 ani au facut logodna intr-un cartier din centrul orasului, chiar langa sediul Serviciului de Arme, Munitii si Substante Toxice. Petrecerea a inceput inca de dimineata, cand nuntasii au dat muzica la maxim, astfel ca nu se mai intelegea om cu om.

Vecinii, probabil oripilati de versurile despre dusmani si bani ale melodiilor care bubuiau in difuzoare au sunat la politie, astfel ca mai multe echipaje s-au deplasat la fata locului.Alaturi de echipaje au fost prezenti sefa Sectiei 1 de Politie, Ana Grigorovici si adjunctul Politiei Comunitare, Dorel Cojan, aflat la comanda institutiei.

„Le-am atras atentia să nu dea muzica tare si să păstreze ordinea în zonă. Am discutat cu toate fortele de ordine din oras pentru a lua măsuri de păstrare a linistii si ordinii publice”, a spus Cojan.

Reprezentantii Politiei Locale l-au amendat pe Visinel Stancu, pentru perturbarea linistii si ordinii publice.

Comments

comments